Χάσε τα περιττά κιλά, απόκτησε ευλυγισία, γύμνασε το σώμα σου και διώξε το στρες… χορεύοντας!

Ο χορός χωρίς αμφιβολία είναι έκφραση, εκτόνωση, διασκέδαση. Τι άλλο μπορεί όμως να μας προσφέρει αυτή η τόσο ευχάριστη συνήθεια; Ο χορός βοηθά να χάσουμε κιλά με τον πιο ευχάριστο τρόπο, να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας, να αποκτήσουμε ευεξία αλλά και να φτιάξουμε ένα καλλίγραμμο sexy κορμί.

Γενικότερα ο χορός είναι ιδιαίτερα ωφέλιμος, όποιο στυλ κι αν διαλέξεις, καθώς 90 λεπτά χορογραφίας υψηλού επιπέδου αντιστοιχεί σε 800μ. σπριντ, ενώ, σε αντίθεση με τη συμβατική γυμναστική σε βοηθά να γυμνάσεις αρμονικά όλες τις μυϊκές ομάδες, να αυξήσεις το μεταβολισμό και τις καύσεις του σώματος (άρα πετυχαίνεις γρηγορότερη απώλεια κιλών) σε βοηθά να βελτιώσεις τη στάση του σώματος, να αποκτήσεις ευλυγισία, αρμονία, εκτόνωση, ψυχική ισορροπία, φυσική κατάσταση και να ενισχύσεις το καρδιαναπνευστικό σου σύστημα.

Στο Prestige Gym & Dance σας δίνουμε την δυνατότητα διαλέξετε έναν ή περισσότερους τύπους χορού όπως Hip Hop, Oriental, Σύγχρονο, Tango, Latin και να δείτε άμεσα την διαφορά στη διάθεσή σας και στο σώμα σας.

Δυναμώνει εξίσου όλο το μυϊκό σύστημα, χαρίζει ευλυγισία και απόλυτο συντονισμό. Πέρα όμως από τα σωματικά οφέλη υπάρχουν και άλλα που είναι εξίσου πολύ σημαντικά.  Ερχόμενοι σε επαφή με αυτήν την τέχνη καλλιεργούμε την φαντασία μας, μαθαίνουμε να εκφραζόμαστε με πολλούς και ποικίλους τρόπους. Παράλληλα η μνήμη και η αντίληψη εξασκούνται εξίσου. Γνωρίζουμε τη γλώσσα του σώματος και μπορούμε να αποκωδικοποιούμε τα μηνύματα που μας δίνουν οι γύρω μας. Η επικοινωνία μας γίνεται πιο εύκολη. Αποκτάμε αυτοπεποίθηση, ψυχική ισορροπία. Θέτουμε στόχους, μαθαίνουμε να συγκεντρωνόμαστε, να μην τα παρατάμε. Ο Χορός άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι λειτουργεί και σαν θεραπεία (χοροθεραπεία).